porte-marie-de-bourgogneporte-marie-de-bourgogne
©porte-marie-de-bourgogne|Francis Vauban

Onze verplichtingen

VERWELKOMEN VAN ONZE BEZOEKERS

Onze bestemming ontdekken is ons credo. Als Toeristenbureau Categorie I heten wij onze bezoekers en partners van harte welkom. Onze teams delen informatie over het Pays Beaunois in verschillende talen, dankzij hun perfecte kennis van het gebied van Nolay tot Savigny-lès-Beaune en van Sainte-Marie-la Blanche tot Bouilland.

Een VVV-kantoor ingedeeld Cat I :

Door zijn activiteiten en acties heeft het Office du Tourisme “Beaune et Pays Beaunois” in 2017 de classificatie categorie I gekregen. Deze classificatie garandeert bezoekers een kwaliteitsvol onthaal, aangepaste faciliteiten…

voor het toeristenbureau van Beaune & Pays Beaunois

Het QUALITE TOURISME-merk

Onze doelstelling: u tevreden stellen!
Het VVV-kantoor van Beaune & Pays Beaunois is sinds 2016 in het bezit van het Qualité Tourisme™-keurmerk en zorgt ervoor dat het al zijn bezoekers het hele jaar door diensten van hoge kwaliteit biedt:

  • Het hele jaar door een persoonlijk onthaal
  • Begeleid en bekwaam personeel dat naar u luistert
  • Een aangename en toegankelijke ontvangstruimte voor iedereen
  • Ontwikkeling van een activiteitenaanbod dat bij u past
  • Rekening houden met uw mening, en klachten
  • Het verbeteren van onze diensten
  • Onze missie is om te fungeren als tussenpersoon voor onze professionals en hen te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om stappen te ondernemen om hun kwalificaties te verbeteren. Deze missie wordt uitgevoerd met als enige doel het bieden van de best mogelijke klantenservice
  • Het dagelijks aannemen van een ecologisch verantwoorde houding

.

Gecertificeerd "ACCUEIL VÉLO

VVV-kantoren

Fietstoerisme is booming: Chagny, Santenay, Meursault en Nolay genieten van een toplocatie voor fietstoerisme (Voie des Vignes, Voie Verte….).

Daarom hebben onze vestigingen in Chagny, Meursault, Nolay en Santenay het keurmerk Accueil Vélo© gekregen, zodat ze nog beter aan de verwachtingen van fietstoeristen kunnen voldoen.

Dit is een garantie voor fietstoeristen om:

  • Geschikte faciliteiten te krijgen
  • Een attente ontvangst te krijgen
Een gecertificeerd VVV-kantoor

WIJNGAARD & ONTDEKKING

Corton-en-Montrachet, bestemming voor wijntoerisme bij uitstek, heeft het label Vignobles et Découvertes gekregen. Het Office du Tourisme “Beaune & Pays Beaunois” is het toeristische referentiekantoor voor deze bestemming. Dit is een garantie voor klanten van het wijntoerisme voor een kwaliteitsontvangst en de sleutels tot het begrijpen van de wereld van de wijn.

Beaune en Santenay :

geclassificeerde toeristenoorden

Sinds januari 2018 is Beaune geklasseerd als Station de Tourisme, een label van uitmuntendheid, toegekend bij ministerieel besluit, dat de beste toeristische bestemmingen in Frankrijk onderscheidt volgens uiterst veeleisende criteria.

Santenay is op zijn beurt een Station de Tourisme sinds augustus 2020.

Op zoek naar

van de beste smaken
Sluiten