Ontbijt van de familie CortonOntbijt van de familie Corton
©Ontbijt van de familie Corton|Kaptura
SAMEN IS HET ALTIJD BETER
Geniet van je vakantie met je gezin

Familie

Beaune en de regio Beaune hebben alles in huis voor een droomvakantie met de kinderen. Tussen vrijetijdsactiviteiten en culturele bezoeken zullen groot en klein genieten van intense momenten en welverdiende pauzes.

Wij komen als kinderen naar Beaune om de Hospices de Beaune te bezoeken. We komen terug met het hele gezin om alle facetten van deze dynamische bestemming te ontdekken.

Iets om ze bezig te houden

Mensen komen als kind naar Beaune om de Hospices de Beaune te bezoeken. Ze komen terug met hun gezin om alle facetten van deze dynamische bestemming te ontdekken. Workshops voor kinderen, natuurwandelingen, bezoeken aan historische plaatsen, ongewone activiteiten… Kom ontspannen terwijl zij spelen!

Bourgondië is...

Geschiedenisboeken leven

Zodat ook zij kunnen genieten van

Het gehemelte wakker maken

De stad van Bourgondië Klimaten en wijnen

Ontdekking, uitwisseling en gezelligheid: een inwijdingsreis die al je zintuigen zal prikkelen! De Cité zal zowel een plek van informatie zijn als een plek om een educatieve en zintuiglijke benadering te ervaren.

Adem in, adem uit...

We blazen

ja, zelfs met hen

Het is niet altijd makkelijk om te ontspannen met kinderen op sleeptouw. En toch zijn er momenten van ontspanning mogelijk. De Spa Marie de Bourgogne biedt duobehandelingen voor ouders en kinderen. Een echt moment van medeplichtigheid om te delen

Fietsen

Trappen of slapen in de trailer

De Voie des vignes loopt door de wijngaarden van Bourgondië. Veilig en bewegwijzerd, de perfecte route voor het hele gezin. Een beetje heuvelachtig maar niet te veel, zoveel stops als ze maar kunnen wensen, gevarieerde landschappen… avontuur op de fiets, in alle veiligheid.

Sluiten