voie-des-vignes-bourgogne-velo-33voie-des-vignes-bourgogne-velo-33
©voie-des-vignes-bourgogne-velo-33|PIFFAUT
RONDREIZEN
De beste manier om ...

Vervoer in Beaune

Beaune en omgeving: fiets, openbaar vervoer, taxi, huurauto, auto met chauffeur, enz.

Rondreizen

Met de fiets

Fietsen in Bourgondië

Door de wijngaarden

Fietsen is een geweldige manier om het platteland van Beaune te ontdekken. Volg tussen typische dorpjes en wijngaarden de fietsroute van Beaune naar Santenay en breid je ontdekkingstocht uit met de prachtige Voie Verte Santenay-Nolay. 13,5 km contrasterende landschappen, in de voetsporen van de oude spoorlijn Chagny – Autun.

Busdienstregelingen, pendeldiensten, vervoer op aanvraag

Met de bus

met Keolis en Beaune Côte&Sud

Of je nu met de trein komt, carpoolt of te voet bent, de bus is het perfecte alternatief om je te verplaatsen in Beaune en omgeving. Lees meer over dienstregelingen en alle informatie die je nodig hebt om met de bus door de wijnhoofdstad van Bourgondië te reizen.

Een ticket kopen

Goed om te weten

Je kunt je kaartjes kopen :

Voor streekbussen is voor sommige dienstregelingen op reguliere routes reserveren verplicht. Bovenaan de kolom van de dienstregeling geeft het symbool 📱 aan dat reserveren verplicht is voor het betreffende slot.

Als je naar gemeenten moet reizen die niet door de reguliere lijnen worden bediend, kan de vervoersdienst op aanvraag ook aan je behoeften voldoen.

Als je vragen hebt of wilt reserveren, kun je contact opnemen met Côte & Sud op 03 80 21 85 09.


Routebeschrijving naar de Cité des Climats et vins de Bourgogne

met shuttle

Om bij de Cité des Climats et Vins de Bourgogne te komen, kun je gebruikmaken van de nieuwe pendeldienst die is opgezet door Beaune Côte&Sud. Deze pendeldienst rijdt het hele jaar door tussen het centrum van Beaune, Place Carnot, en de P+R parkeerplaats, vlak bij de snelweg A6.

Hij bedient onder andere de volgende haltes:

  • Parking P+R: eerste vertrek om 9.53 uur – laatste vertrek om 18.23 uur
  • Cité des Climats et vins de Bourgogne: eerste vertrek om 09:56 – laatste vertrek om 18:26
Vertrouw uw lokale uitstapjes toe aan een chauffeur

Taxi's, VTC, prestigeauto's

Kom je met de trein naar Bourgondië of wil je je auto op de parkeerplaats laten staan? Je kunt een taxi of privéchauffeur bestellen voor je reizen in Beaune en de omliggende dorpen. Voor reizen tussen Beaune en grote steden (Dijon, Lyon, Parijs, Genève, enz.) of voor luchthaventransfers (Saint-Exupéry, Parijs Roissy of Orly, Dôle, Basel-Mulhouse, enz.), zoek de taxi of VTC die bij je past.

Als je de wijngaarden wilt verkennen met een chauffeur om de geheime hoekjes van de Côte de Beaune en de Hautes-Côtes te bezoeken, kies dan je wijntours.

Op zoek naar

van de beste smaken
Sluiten